Categorieën

  • De Collectie.
  • Collectie (groot formaat)
  • Tweeluik Kunst, drieluik Kunst
  • Privé collectie
  • Sold
Wat betreft de verzending?

Nadat u uw keuze heeft laten vallen voor een bepaald schilderij en over wenst te gaan tot aankoop, kunt u op mijn website ontdekken dat verzenden in Europa Gratis is!
Maar wat als u nu buiten Europa wenst te bestellen?
Als u buiten Europa besteld krijgt u van mij een verzending aanbieding, dit omdat ik als kunstenares 50% mee wens te betalen aan de verzending. Om te beginnen kunt u mij het beste een e-mail verzenden met de informatie welk kunstwerk u wenst te bestellen, ik ga dan voor u dit kunstwerk reserveren op de website. Natuurlijk kan het ook zijn dat u zelf voor verzending wenst te zorgen dat kan natuurlijk. U bent dan wel zelf 100% verantwoordelijk voor de kosten en de verzending zelf.
Nadat ik de reservering heb gemaakt ga ik het eerst zorgvuldig verpakken, om zo een exacte maat en gewicht door te kunnen geven aan de vervoerder. Vervolgens laat ik u een e-mail toekomen met het totale kostenplaatje met natuurlijk 50% korting op het verzenden internationaal.
Nadat we de verzendingsprijs goed in kaart hebben gebracht zend ik u een proforma-factuur, en zodra ik hier de betaling van heb ontvangen ga ik uw verzending aanmelden voor een Pick-up van de transporteur. Ook nu laat ik u direct in een mail weten wanneer het pakket is opgehaald en door welke transporteur.
Attentie: Er zijn landen waar u een import belasting dient te betalen, hou hier rekening mee, daar dit niet bij de verkoop prijs is inbegrepen maar wel voor uw rekening komt. Zorg dat u zich informeert voordat u uw aankoop doet! Natuurlijk zijn er geen enkele invoerrechten in Europa!

Hoe verpak ik uw schilderij?

Ik maak altijd een start met bubbelplastiek en gebruik daarbij een hoge kwaliteit plakband om dit te dichten. Vervolgens doe ik er een dikke piepschuim laag omheen, om zo zeker te zijn dat er geen beschadigingen plaats vinden. Dit geheel word weer gedicht met een plastic laag en afgedicht met karton. Deze verpakking wijze wordt bijna altijd gebruikt voor het formaat tot 100 cm x 160 cm
Kiest u nu een groter formaat, dan kan het zijn dat het gerold wordt verzonden in een houten krat en dat u het zelf later weer dient op te spannen. Dit is niet echt heel moeilijk u heeft echter wel een handy-man of vrouw nodig voor het her-spannen. Maar laten we daar per e-mail over spreken daar 90% van alle zendingen gewoon gespannen verzonden worden zodat u het schilderij direct na ontvangst aan de muur kunt hangen.

Het is allemaal een zaak van goede communicatie en overleg en mogelijkheden. Bij vragen voel u vooral vrij mij te e-mailen of te bellen ik spreek Nederlands Engels Duits en ik heb iemand in huis die Frans spreekt, zo u bent vrij mij op te bellen en geeft u vooral de taal aan die u wenst te spreken. We zullen alles doen wat we in ons vermogen hebben.
U bent welkom!
Al mijn schilderijen worden geleverd met een handtekening en een echtheidscertificaat!
Extra wensen zoals extra groot formaat 300 or 400++ speciale kleuren of thema’s, ik hou van uitdagingen dus neem gerust contact met mij op!
Meld je aan voor de nieuwsbrief en zie als eerste de nieuwe Kunstcollectie!
This website uses cookies to measure the number of visitors. We do not store any personal information.
Accepteer geselecteerde cookies