Categorieën

  • Collectie beschikbaar.
  • Collectie Verkocht
FotoCaroline Vis, geboren in 1965 in Nederland. Caroline Vis is geregistreerd bij I-CAC, Certificaat I-CAC nr.022/3190. Ze biedt abstract expressionistische schilderijen aan, die vaak op groot formaat verschijnen. Geïnspireerd door haar eigen gevoelens naar aanleiding van interviews, lezingen, documentaires of gebeurtenissen die te maken hebben met het onrecht in de wereld: Ik schilderde mijn weg van verdriet naar totaal geluk.
Gedurende vele jaren waarin ze een andere beroepsactiviteit had, werkte ze voornamelijk 's nachts, tot het seizoen 2013/14 waarin ze voor het eerst haar schilderijen aan het publiek presenteerde.
Ze is autodidact in de schilderkunst, heeft veel gereisd en deelgenomen aan studiereizen over de hele wereld, met name naar Venetië. Op latere leeftijd schreef ze zich in aan de AKI ArtEZ Hogeschool voor de Kunsten. Een van haar docenten stelde voor dat ze in plaats van cursussen schilderstechnieken en kunstgeschiedenis te volgen, risico's moest nemen en verder moest gaan in haar persoonlijke werk, om zo uniek te blijven. Het is dankzij deze woorden en aanmoedigingen dat Caroline Vis haar eigen creatieve werk heeft ontwikkeld en ze zegt: "Dit is hoe ik het zal blijven doen.
Momenteel is Caroline Vis aanwezig in een aantal internationale virtuele galerijen, op gerenommeerde veilingen in Europa en de Verenigde Staten en ook via haar website.
In 2022 opent ze de galerie voor hedendaagse kunst in Ploubazlanec, Frankrijk.

Gallery open in summertime daily!


Artsper contemporary Art France.

https://www.singulart.com


Saint Quay Portrieux congrescentre.

Artmajeur


Art Gallery 4 The Benefit marktstraat 10 Enschede The Netherlands.
October 2016 Marz 2017

Art vernissage Expo. Cannes Mandelieu France.
9-10 -11 December 2016.
 
Venice Art study trip Italy
December 2015 – January 2016
 
Exposition - Art Atelier - Boekelo - Enschede The Netherlands.
December 2015 t/m may 2016.

Galerie - Art My Treasure Gallery - Wilmslow United Kingdom.
December 2015.
 
 
Meld je aan voor de nieuwsbrief en zie als eerste de nieuwe Kunstcollectie!
This website uses cookies to measure the number of visitors. We do not store any personal information.
Accepteer geselecteerde cookies